28 d’abr. 2009

MÉS PADRINS!!


Ahir l'Alba va apadrinar al RINTI. Ella estava molt contenta de tenir auqesta nova experiència i encara que ella voldria adoptar-lo es conforma en apadrinar-lo ja que a casa ja té un gatet i és molt egoista! Per ara el Rinti ja té padrins i qui sap si amb temps el gatet accedeix a tenir un germanet! Estem molt contents d'aquesta oportunitat ja que el Rinti és un vertader cel que es mereix una llar on l'estimin i el protegeixin!

2 comentaris:

Merce ha dit...

GRÀCIES ALBA!!!!
No em coneixes però jo sóc voluntària de la protectora i, tot i no voler i poder, estic enamorada del Rinti. És un gos preciós, amb molta vitalitat i li encanta donar llargs passejos pels voltants de la protectora. És molt simpàtic i juganer amb els altres gossos, potser amb el teu gat també ho podria ser...tot és intentar-ho.

Els padrins són també molt necessaris a la protectora. Desitjo que més persones com tu s'animin a viure aquesta nova experiència.

arbuxa ha dit...

Hola Mercè! Sóc l'Alba, que acabo de veure l'entrada...!! aix, jo si que n'estic enamorada! des del dia que vaig anar-hi per primer cop em va cridar l'atenció (bé, jo li havia posat Klein de nom... ara he descobert que es diu Rinti :S potser per això no em fa gaire cas...haha)
és suuper carinyós i sempre està damunt de tothom! i cada cop que hi vaig i el deixo em fa molta peneeeeta :( al veure que no vol entrar.. però de moment no puc tenir-lo a casa que el meu gat es molt cabronet! és molt gran i fur! A veure amb el temps com va la cosa i me'l puc endur.