20 d’oct. 2008

VÍDEO DE LA KIRA

La Kira va ser una gosseta maltractada que vam poder salvar de les mans d’una mala persona que l’apallissava. Aquest energumen viu a la Bordeta i encara no s’ha celebrat el judici.
Ja fa un any que tot això va passar però ella continua lluitant dia a dia per superar-ho.
La por que té tot i estar en una casa on l’estimen moltíssim és esfereïdora.
Té una mirada freda que només canvia per una plena d’amor en la intimitat ja que ha perdut l’esperança en la resta de la humanitat i esperem que algun dia la torni a tenir.
Per ella fer un passeig és difícil. Té por als sorolls forts i a la gent, sobretot els homes. També continua sentint molèsties fruit de les lesions que li va causar.
Però és molt valenta i forta i té unes ganes boges de viure.
Ella va tenir sort perquè els veïns es van ficar en contacte amb nosaltres i així l’hem pogut salvar. Sinó segurament la Kira ja no estaria en aquest món.
Per això, perquè hi ha moltes Kires en cada carrer hem d’obrir els ulls i denunciar els maltractaments...

LINK DEL YOUTUBE:

http://es.youtube.com/watch?v=Wx-4H1k2xf4

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no soc jo la que ting la bareta magica a les meves mans, ets tu, laura, bonica, agradable, sensible, bona, la que has fet de kira, lo que es avui, sense tu, ella no hagues pugut tirant endavant, tu ja saps, os estimo moltissim a les dues, perque sou maravellosas. no ja paraules per expresar lo que jo sento, pero m'has fet plorar de debo. lydia.

Anònim ha dit...

no tinc paraules laura. Vas canviar el que era un infern pel més dolç paradís, lluitant contra tot i tothom, sempre pensant en la petita kira. Encara no ets una persona gran, però ja ets una gran persona.

Només desitjo cada dia de la meva vida que arribi un dia en què el maltractament animal sigui un malson llunyà, i tots els éssers humans respectin els altres éssers vius com es mereixen.

Perquè hi ha moltes kires arreu, hem de seguir lluitant per elles. Contra el maltractament i la violència als més dèbils. Ta.

Anònim ha dit...

ho confeso, me fotut un fart de plorar!!!aquesta noia ha fet molt per la kira, pero lydia no neguis lo evident, tu ets el deu dels gossets per ells!!!ets la salvació de molts per les desicions que prens, bueno que has pres a la teva vidA , ja saps que jo tambe t'estare agraida eternamente!!!petonets,anabel

Anònim ha dit...

Laura, és preciós...
Els ulls amb llàgrimes constants...
Si en el món hi hagués només que la meitat de les persones com tu, tot seria diferent.
És tan bonic el que has fet i fas per la Kira. Ets molt especial!
UN PETÓ MOLT GRAN!!!

Anònim ha dit...

Nomes dir Laura que moltes gracies per fer la fenya que has fet amb la kira i la que encara et queda per devant molt mes! Us desitjo molta felicitat a les dos!!!!

Anònim ha dit...

que puedo decirte mas de lo que han dicho anteriormente,Laura.
Eres todo ternura no con solo,Kira si no con todos nuestros amigos de la protectora,ellos cuando vienes se ponen muy contentos solo que te ven que asomas por la puerta y solo puedo darte gracias a ti y tu familia por estar al lado de Lydia
pues cuando no estas a nuestro lado te encotramos mucho en falta.
Te doy las gracias de todo corazon por compartir tiempo de tu vida con nosotros.
Al igual que Patricia y Toni gracias por ser como sois pues gente como vosotros el mundo iria de otra manera.Jordi