22 d’oct. 2008

DESENLLAÇ FATÍDIC!!!




AQUESTES SÓN LES IMATGES DEL MAL DIA EN QUE VAN ADOPTAR ALS NOSTRES PELUTS, A LA FINCA.
HEM D'EVITAR QUE AQUESTES "PERSONES" TORNIN A TENIR ANIMALS.
I AIXÍ ÉS COM ESTAN ARA LA POBRA LAIKA I REX.

La responsabilitat de tenir vides al teu càrrec és molt complicat. De vegades els nostres errors, els paguen els nostres peludets.

La LAIKA, el REX, el PIT, el BARTOLO van ser adoptats per la mateixa persona, avalada per un encarregat d'un centre on comprem assiduament.Al cap de 15 vaig reclamar el xip, però cap dels gossos en portava. Els vam anar a veure, i semblava que tot anés bé, després de descutir i dir-los-hi que si no els hi posaven el xip els decomissaríem (tan debò ho haguéssim fet), només van posar el xip a la Laika, ja que segons ell, el Bartolo i el Pit van desaparèixer, i de l'altre gosset no ens va dir res més.
A la Laika la van prenyar, tot i que nosaltres vam donar els dos mascles esterilitzats, i vam acorda que a la femella l'estirilitzaríem. Així que això tampoc ho van complir.
Ahir ens va trucar un senyor que ens ha dit que en una finca de Juneda-Castelldans, l'encarrega maltractava abussivament i salvatgement els animals. Jo m'he quedat muda, només li hem preguntat en quin kilòmetre es trobava aquesta finca..., quan ens ha contestat el meu cor s'ha desplomat! Pensar que els peludets que encara estan allà són maltractats...
Aquest home si es pot dir home, s'ha dedicat a tallar orelles i cues al viu, quan això no està permès per la llei, i ha fet patir els animals a més no poder!

Al Bartolo el vam trobar, farà un mes, a casa de l'exalcalde de Castelldans, on estava acollit i li donaven de menjar, portava la cua tallada.
Al Pit, que encara estem buscant, jo crec que l'ha matat de mala manera. Aquest senyor, aquest assassí va pel món, sense cap mena de culpa, com diu ell.

La Laika quan ens ha vist s' ha arrapat al meu coll, sense deixar-me ni un sol moment, plorant, donant petons. Fins i tot a un mosso d'esquadra, se li han caigut les llàgrimes.
El Rex, pobret, un pastor alemany guapíssim, ha acabat igual que Laika, desnutrit, i amb la cua tallada.
Es dóna la casualitat que el tall que portava el Bartolo, és exactament igual al tall del Rex.

LA DENÚNCIA PER MALTRACTAMENT D'ANIMALS ESTÀ FETA. A VEURE COM AQUEST POCA VERGONYA POT DEMOSTRA QUE ELL NO HA TALLAT LES CUES, JA QUE EL TALL ÉS EXACTAMENT IGUA. ELS CADELLS HAN DESAPAREGUT, SABEM PER TESTIMOS QUE ELS HI VA TALLAR SÀDICAMENT LES ORELLES I LES CUES.

QUÈ HA FET AQUET ASSASSÍ, ANOMENAT MANOLO, AMB ELS CADELLS? També els haurà matat com al pit?

COM ES POT PERMETRE QUE AQUEST PERSONATGE PUGUI ESTAR TAN TRANQUIL A CASA SEVA . VULL CREUE EN LA JUSTÍCIA, I ESPERO VEURE QUE ELLA LI FACI PAGAR TOT EL QUE HA FET, ELS NOSTRES PELUTS S'HO MEREIXEN.
Lydia Argilès

8 comentaris:

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

me sembla que el mozo no es l'unic que a plorat amb aquesta historia!!!jo també, heu de sentir una prepotencia enorme!!!!sou unics per tot aixo, espero q no pasi mes, pero, per molt que lluiteu aixo es imposible d'evitar per desgracia, amb aquest home el tindrien que prohibir tenir animals!!!!anabel

Anònim ha dit...

Al desgraciado que se hace llamar "persona":

Solo deseo y ansio con todas mis fuerzas que algun dia llegues a sentir todo el dolor que as echo pasar a nuestros animales, y que ojala algun dia se te gire la tortilla, la ley actue y se te prohiba de porvida tener un animal y que sufras por todo lo que as hecho sufrir a nuestros pequeños amigos.
Sobra decir el odio que te tengo ahora mismo y que junto a mi MUCHA gente conparte mi mismo sentimiento.
Ahora mismo este asesino es un parasito en esta sociedad y solo deseo con todas mis fuerzas que pagues por lo que has hecho, por maltratar a la laika, al rex, al bartolo, porque no encontramos ni sabemos nada de nuestro pequeño PIT...
Desde aqui solo quiero hacer un llamamiento a todo aquel que en su poder tenga la ley que es el unico camino contra este energumeno, que porfavor se haga justicia, la sangre derramada de nuestros pequeños no quedara en vano, tarde o temprano, uno recoge lo que siembra...

Anònim ha dit...

lo que siento, no puedo decirlo ni tampoco puedo ocultarlo, el gran dolor de la equivocacion, de ser un ser humano, me hace estremecer, tantos años luchando contra el maltractamiento, y doy nuestros peludets a un hijo de puta, como poder evitar que estos sujetos anden sueltos en medio de nuestra sociedad?. cuando laika me abrazo con sus patitas, implorando que la sacase de alli, pense en nuestro pobre pit, que no tuvo la opcion, de poderme abrazar, a lo mejor su imagen, su ultima imagen, fue de nosotros, y no podimos socorrerle, yo se que ya no esta entre nosotros, porque lo presiento, y mi gran pena ha sido, de no poderlo abrazar cuando tanto me necesitava. SI EXISTE UN DIOS, QUE SE HAGA PRESENTE. lydia

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

lydia ni por un segundo queremos que te sientas culpable, por desgracia no eres adivina, piensa que pit ahora estara en el cielo viendo como has rescatado a sus amigos y seguro que igualmente huviera dado la vida por ver ese dia que llegaste a la finca y que se te abrazo a ti laika, asi que aun hemos tenido suerte de ver todo esto, sientete orgullosa de ser com eres, por lo menos yo me siento orgullosa de saber que existe alguien como tu tan cerca nuestro, y seguro que mucho animalistas de lleida sienten lo mismo que yo, muchos besitos a todos los voluntarios y a ti lydia,anabel (la ex mami de pepon)

Anònim ha dit...

són episodis molt durs que et destrossen però això és bo perquè significa que tens cor, que no ets com la majoria de gent que només es veu el seu propi melic i no saben que és l'amor pur. Nosaltres sí ho sabem i és tot un privilegi.
Jo sí crec que t'has de sentir culpable Lydia. T'has de sentir culpable pel centenar de vides que has salvat, per la incontable felicitat que has repartit a animals i persones.
T'hauries de sentir culpable per fer que cada dia aquest món sigui una mica menys cruel i també ets culpable de fer a la gent que et coneix les persones més afortunades que mai trobaran una mala paraula que pugui anar juntament amb Lydia Argilés.
Una mosca no fa hivern, per un cas que se'ns hagi escapat de les mans 100 més han tingut un final feliç.
Ara més que mai continuarem treballant, sempre per ells.

Anònim ha dit...

Será desgraciado,
no tiene otra palabra,
cada uno recoje lo que siembra y este desgaciado no merece ni darle nombre.
Mejor lo dejo aqui y me callo porque podria llegar a ser muy mal educada y llamandolo de cerdo desgraciado hacia arriva no voy a arreglar nada.
Solo decir que espero que se recuperen los animales, y hacer un llamamiento aquella gente que puede juzgar a personas asi que les den lo que se merecen.
Que en vez de cortale la cola a los animales que se queme el los huevos hasta que rebiente..

Anònim ha dit...

Ojalà les lleis anessin bé en aquest món i poguessin fer pagar a aquests desgraciats que no tenen altra cosa que els ompli que fer patir als animalons, indefensos i plens de carinyo per donar-nos i esperant rebre el mateix de nosaltres!
Espero que es tingui mà dura!!
Ànims Lydia i a tots els voluntaris de la protectora, no penso que sigui equivocació vostra el que ha passat sinó de persones que no es poden fer dir persones- ni tan sols animals- sinó gent sense sentiments, sense cor a qui els desitjo el mateix o pitjor patiment que han hagut de passa els vostres gossets.
Desitgem que no es tornin a repetir aquestos successos i que les persones del voltant obrin els ulls per denunciar i protegir els millors amics de l'home :)
Salutacions

jodie398 ha dit...

Lo mismo exactamente lo mismo que el muy cabronazo ha echo sufrir a esos pobres animales, tendria que pasarles a ellos.Perdon por el vocabulario , se me revuelven las entrañas con estos sujetos.

Saludos