31 de jul. 2008

LA PRECIOSA ESTRELLA!

NOTÍCIES DE L'ESTRELLA: FOTOS I EL MISSATGE DE LA FAMÍLIA!














Hola!!!
Doncs aquí teniu l'Estrella, com ja veieu, està guapíssima. Cada dia és més entremeliada, els primers dies només feia que dormir però ara no para... És super intel·ligent i molt petonera, quan veu algú se tira al damunt i no para de llepar... Això si la meva padrina està ben entretinguda, ja que no para de arrancar-li les flors del pati. Des del segon dia dorm a baix al pati, on hi tenim també gats i s'ho passa d'allò més bé. Cada dia la pugem dos o tres vegades al pis, però no li agrada gaire, quan es cansa d'estar a dalt se'n va cap a la porta perquè el meu padrí la baixi al pati. Donc bé ara ja l'heu vist amb foto, esperem que la setmana que ve la puguem portar perquè la veieu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lydia soc la monica, la de l'estrella, suposo que el dijous vindrem aqui a la protectora per a que la puguessiu veure i jugar una estoneta amb ella.

Anònim ha dit...

la estrelleta fa cara de tremenda, i sobre tot molt mimada, m'agrada veure els gossets en la seua llar, demonstren lo be qu'estan i que la feliçitat es el seu present i futur,deixan de banda el abandonament passat. gracies per pensar en nosaltres. lydia.