21 de jul. 2008

CRIDA PER BIGOTETS!!




BIGOTETS és una gosseta de 2 mesos d'edat. Ara està a casa d'una nana, la Maria, la seva mareta va venir prenyada a la protectora i li va agafar un còlic, només es va salvar la Bigotets, tots els seus germans van morir.
La història de Bigotets, de la seva mareta i dels seus germans, és com la de moltes altres gossetes prenyades que són abandones, o bé, femelles sense esterilitzar que algú ha abandonat, amb la irresponsabilitat que això representa (el perill que, a més a més, algun gos la prenyi). Quan arribarà el dia en què ens donem compte que abandonar un gos, significa deixar-lo morir a la seva sort (desnotrit, atropellat...)?. Els cadells d'aquests animals neixen amb les mateixes mancances (desnutrició, plens de cucs i puces...). Mares sense sostre, ni protecció. La persona que abandona, no es mereix ser feliç, no es mereix compartir res amb la resta de la societat. Voldríem una societat millor, amb persones responsables i vàlides, amb conciència social i medioambiental.
La mare de bigotets, CELET, està a casa d'una altra nana la María José de Torrefarrera, a poc a poc, es va es va posant millor, però no pot tenir a bigotets. Per aquest motiu:
FEM UNA CRIDA PER BUSCAR ALGÚ QUE PUGUI ESTAR INTERESSAT EN BIGOTES. ÉS MOLT BONA, NO CRIDA, ÉS MOLT JOGANERA I SEMPRE VOL ESTAR ACOMPANYADA.
SI HI ESTEU INTERESSATS, POSEU-VOS EN CONTACTE AMB LA NOSTRA PROTECTORA!