22 de gen. 2016

CARTA PUBLICADA EL 8 DE FEBRERO DE 1997, EN DEFENSA DE LOS 4 POTES.....

Hace años, que nos dedicamos a defender a nuestros 4 potes, hemos hecho infinidad de cartas a los periodicos, durante más de 2 decadas, como cuando empezamos no existian aún facebook y nos quedabamos solamente con la prensa local, poco a poco iremos sacando las cartas que públicamos en los periodicos, así pues, hoy empezamos con una carta que fue publicada el 8 de febrero de 1997,  estas cartas estuvieron escritas por muchos sentimientos, lucha que no habia tantos recursos como hoy y que aún era más cruel que ahora, pero hemos resistido, hemos luchado, y continuaremos haciendolo para que ellos puedan ser respetados y amados por nuestra sociedad, son los mejores amigos del hombre, así pues son mas de 100 cartas, que vds. podran ir leyendo y sintiendo lo que sentiamos en aquellos tiempos....así pues, la primera se titula ELS ABANDONATS.

Quan vec que els meus gossos, 18, abandonats estan tan contentes, feliços, davant l´estufa de butà, no tots, clar. Però miro a MORETA, una gossa sense raça o bé amb totes les raçes juntes, que quan la vam acollir a l associació, ja que jo tinc cura dels 200 gossos abandonats que va deixar d´atendre una asociació d´animals, per motius econòmics, i nosaltres ens n´hem fet càrrec, tant d`ells i de la part econòmica. Doncs bé, aquets 200 gossos estaven desesperats per tenir una mica d´amor; amor, quina paraula més bonica i quan costa de donar sense res a canvi.
Doncs bé, aquesta gosseta, Moreta -me la vaig endur a casa perquè a casa meva hi ha els mes vells, els cecs, etc, de l´associació, que no tenen esperances de trobar una llar- va ser tirotejada amb balins per tot el seu cos, Si senyors!, i del mal que tenia agafava uns atacs epilèptics que amb la boca oberta agafava tot el que podia per calmar el dolor.
Mai no he sabut si el dolor era interior, pel mal que li havia fet l´home, o era fisic. Ara la miro davant de l´estufa de panxa enlaire i penso, viu la vida, tens una altra oportunitat, al meu costat i amb els que t´estimen.
Viu, viu la vida, no som tots iguals, encara queda amor i pau per als teus.
Dóna una altra oportunitata als 200 gossos que esperen la teva adopció.

lydia Argilés Escalé,  8 de Febrero de 1997, lleida

tef. refugio 686234542
email protectoraanimalslydiaargiles@hotmail.com
DONACIONES
www.paypal.me/protelydiaargiles
teaming protectora animals lydia argiles. lleida

BANC SABADELL ES07 0081 1728 3100 0102 4006