8 de gen. 2015

PARA ADOPTAR TANGO


Bon dia,
podrieu fer difusió d'un gos que té a càrrec una amiga, el qual us explico la seva història, i està desesperada per trobar una família pel TANGO: Us explico la història molt trist d’aquest gos.
Era d’una molt bona amiga meva. Un dia anava per carrer passejant-lo i va patir un infart que li va produir la mort fulminant.
Per tots els que estimem a la nostra amiga, aquest gos té un gran valor emocional i li estem buscant un lloc on sigui feliç, tant com ho va ser amb ella. però ens resulta una mica difícil.
La seva filla, passejant amb el gos es va trobar una parella, que semblaven gent normal, i es van interessar per ell i van fer canvi de telèfons per fer el canvi de nom i els hi va donar. Quan els va trucar, la seva sorpresa va ser que era un telefon fals, i el gos ha estat perdut un mes i mig.
Per sort, sempre hi ha gent bona; se'l va trobar un noi que va estar a punt d'atropellar-lo, i se'l va portar a casa fins que els va localitzar. i per sort ara ja el tenim amb nosaltres.
No parem de donar veus. Li desitgem al millor sobretot perquè pensem que ha patit molt aquest temps i es mereix viure bé.
És un gos molt carinyós amb les persones i els nens.
Amb altres animals és problemàtica la convivència, per tant seria més adient acollir-lo en una casa en que no hi haguessin més animals.
De moment el tenim en casa de la meva amiga i fem torns tres vegades al dia per treure’l al carrer.
Un agrairia, que si coneixeu a algú responsable que el pugui adoptar m’ho digueu.
Una abraçada, i feliç 2015