29 de set. 2008

AGRAÏMENTS!

Aquest any ja portem 140 gossos adoptats, sense cap rebuig, tots estan a les seves noves llars feliços i contents, el més important és que vosaltres, les famílies adoptants, heu fet que això sigui possible, heu donat als nostres peludets una segona, o de vegades, tercera oportunitat, perquè ells siguin feliços.
Ens sentim molt contents perquè heu pensat ens ells, en el moment de cercar una mascota per la vostra llar, sense vosaltres, tot aix no hagués estat possible.

Volem, també, donar les gràcies a tots els voluntaris, col·laboradors i nanes per ajudar-nos a fer tot més agradable, sense ells l'allau d'entrades de nous animals ens hagués desbordat. Ara tenim uns 270 peluts!! voluntaris, col·laboradors i nanes fan una tasca admirable, mai tenen un NO, sempre estan disposats a ajudar-los, només volen que siguin més feliços i que se sentin més acollits a la nostra protectora. Gràcies a ells i elles hem pogut fer millores en la protectora, tot i que la nova nau de 20 metres, amb 10 caneres, ja està a tope.

Aquest any hem lluitat sense parar, hem fet campanyes informatives, hem anat a fires, hem fet el blog, la revista i una infinitat de coses més que ningú pot arribar a imaginar.

PER TOT AIXÒ, DONEM LES GRÀCIES DE TOT COR. ÉS UNA SATISFACCIO SABER QUE 140 PELUDETS JA TENEN UNA LLAR, ON GAUDIRAN DEL CALIU D'UNA FAMÍLIA.

AIXÍ QUE NOMÉS US PODEM DIR: MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS.